"Авторская школа Бойко"

Харківський приватний навчально-виховний комплекс "Авторська школа Бойка" Харківської області

Адреса

Україна, Харківська область, м.Харків, вул. Освітянська, 7

Загальна інформація

  • приватний
  • навчально-виховний комплекс

Контакти

  • Макагон Олександр Емануїлович
  • http://www.boiko.com.ua
  • school@boiko.com.ua
  • (057)3439477
  • 61070
  • 6310136300 (ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ)

Результати ЗНО/НМТ

Коментарі

Светлана Чебаненко

Очень рада, что здесь учится моя внучка. Прекрасная атмосфера, хорошее питание. Персонал внимательный. Учителя знающие, опытные, умеют наладить контакт с детьми. Отправляешь в школу и ощущение, что ребенок за "каменной стеной" - все всегда в порядке.

Евгения Кучумова

Как хорошо, что я отдала дочку в эту школу! У меня совершенно нет проблем с организацией досуга. Здесь есть все. И кружки по интересам, и дополнительные занятия в игровой форме, и поездки на экскурсии, и прогулки в лесу, и свой летний лагерь. Главное, что совершенно не переживаешь за ребенка, когда он уезжает в школу. Потому что все сотрудники школы очень переживают и заботятся о детях.

Владимир Соколов

Замечательная школа! Могу только восхищаться теми, кто придумал и создал такую уникальную систему обучения в нашей стране. Дети постоянно заняты чем-то интересным. Готовят проекты, доклады. Учатся отстаивать свою точку зрения. С удовольствием занимаются физкультурой, а это теперь большая редкость. Советую школу Бойко всем родителям. Это правильный выбор

Даша

Очень довольны математическим отделением Boiko SuperMath. Ребенок впервые спокойно и с удовольствием учит все математические уроки, программирование, совершенствует английский. Все основы для взрослых навыков и конкурентной профессии. Интересная программа обучения, видно, что учителя любят свою профессию и детей. Сын доволен и я вместе с ним.

Инна

Проучились уже год и я готова поделиться впечатлениями. Результат для меня уже видно: Ярик без проблем общается с учителями сам без моей помощи, выработалась усидчивость, стал уверенным в себе, поднялась успеваемость. Не скажу что легко учиться, но знания получает.

Поліна

Більше ніж рік тому ми перейшли сюди, і вже зарвз видно, наскільки велика та принципова різниця у підходах між звичайною школою та Бойко! Усе дуже цікаво, зручно та ефективно. Я бачу, з яким азартом та натхненням мій син дивиться відеоуроки та виконує завдання. Наші очікування тут виправдались.

Оксана

Вже майже рік як дитина навчається в Boiko і дуже задоволені результатом, особливо в умовах військового часу, коли організувати оточення для розвитку підлітка стало складніше. На канікулах наша 7-класниця чекає коли вже швидше зможе піти в школу, оскільки вона замотивована вчитися, усі уроки робить в школі в спеціально відведений час і має свій вільний час ввечері вдома, коли повертається. Ми забули що таке контроль і проблемні ситуації, адже куратор групи повністю займається організаційними питаннями. Викладачі роблять все щоб дитині було зрозуміло.

Людмила

Це першій рік, який ми провчилися у Boiko-SuperMath. Сучасна спеціалізована школа із креативним підходом до навчання на високому і якісному рівні. Наш Андрій нарешті отримав друзів, однодумців і хороших вчителів, почав вирішувати математику, розуміти фізику і програмування. Сподіваємось на наступний рік вступити на бюджет

Додати коментар