150 STEM-вчителів вивчатимуть англійську мову

150 STEM-вчителів вивчатимуть англійську мову
Дата: 04.03.2024

Do you know who are STEM teachers? Підказка: у вашій школі вони точно є.  

Розповідаємо: STEM — це популярний напрям в освіті, що охоплює науки (Science), технології (Technology), інженерію (Engineering) та математику (Mathematics). Учителів цих дисциплін називають STEM-учителями. 

І відтепер вони теж зможуть вивчати англійську мову. 

📣 Розпочинаємо пілотний проєкт «English for Inservice Science Secondary School Teachers in Ukraine». Відсьогодні ментори проєкту навчатимуть учителів математики, фізики та біології базового рівня англійської мови. Курс триватиме з березня до грудня 2024 року.

📌 За результатом проєкту в межах мовної програми Future Perfect розроблять навчальну програму з англійської мови для STEM-учителів в Україні.

Проєкт «English for Inservice Science Secondary School Teachers in Ukraine» реалізується за підтримки Посольства США в Україні, Regional English Language Office, U.S. Embassy, Kyiv та адмініструється ГО "УЦГІ "Світло" в межах програми Future Perfect, що втілюється Міністерство цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерство культури та інформаційної політики України.

Джерело:

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: