Добірка найпопулярніших YouTube-каналів для вивчення громадянської освіти, історії України та світу

Добірка найпопулярніших YouTube-каналів для вивчення громадянської освіти, історії України та світу
Дата: 26.01.2023

Сьогодні життя демонструє реалії і доводить, що YouTube стає незамінним помічником під час навчання для педагогів, їх учнів та учениць. Як зацікавити дітей вчитися, як захопити учнів роботою на уроці, як підвищити їх рівень знань, як максимально залучити переваги кожного для ефективного процесу навчання? Ці питання ставить кожен педагог, який готується до уроків і прагне якісно їх проводити. Сучасні діти візуали і тому краще сприймають інформацію саме у форматі відео. Вивчення історії та громадянської освіти неможливо без добірки українських історичних каналів та онлайн-курсів з громадянської освіти на YouTube. Контент ресурсу YouTube те, що потрібно аби додати до уроків цікавий матеріал і зробити урок динамічнішим.

Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Галина Боднарчук склала добірку найпопулярніших YouTube-каналів, які дозволяють вивчати громадянську освіту, історію України та світу разом з істориками, медійними особами, журналістами та блогерами.

✔ Добірка YouTube-каналів для дистанційного вивчення історичних подій https://docs.google.com/.../1ncWcH9_QbYF.../edit

✔ Добірка YouTube-каналів для дистанційного вивчення громадянської освіти https://docs.google.com/.../1fGYA6BakgieIuaeSKZCki8Y.../edit

 

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: