Кабінети змушені прибирати вчителі, які мають готуватися до уроків щастя

Кабінети змушені прибирати вчителі, які мають готуватися до уроків щастя
Дата: 31.08.2024

 

Автор: Дмитро Ламза, директор спеціалізованої школи № 210, м. Київ

Мені не соромно, але я змушений мити підлогу. Саме цим я хочу показати до чого призводить безвідповідальність можновладців. Запитаєте, чому я мию підлогу? Та тому, що немає кому прибирати класні кімнати!!! Так-так, заробітна плата технічної працівниці становить приблизно 6000 грн. І уявіть собі, за цю суму вона має помити і належно прибрати 12 навчальних класів (500 м²),відпрацювавши 8 годин робочого часу.  Саме так передбачено діючими нормативно-правовими актами та Посадовою інструкцією прибиральниці службових приміщень, яка налічує кілька сторінок друкованого тексту. Можливо комусь це видається смішним, та насправді це кричуща ситуація, яка є проблемою для всіх шкіл. Цим дописом я хочу закликати чиновників переглянути навантаженняна одну штатну одиницю технічної працівниці.

А саме страшне і сумне те, що кабінети змушені прибирати вчителі, які мають готуватися до УРОКІВ ЩАСТЯ без щастя в очах! Сьогодні побачив черговий гордий допис про те, як вчителі упорядковують подвір’я школи, прибирають, латають, щось носять. Що ще повинні вчителі робити? Риторичне запитання, на жаль.

Мені не соромно взяти ганчірку і прибрати кабінет для дітей. Колеги, не соромтеся показувати, що ВИ змушені прибирати класні кімнати. Запускаю флешмоб #вчительможевсе  #вчительприбираєкабінет !!! 

Вподобайкі:

10
20
0
6
2
6

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: