Вийшла друга серія анімованих роликів “Книга-мандрівка під назвою “Піксель боронить своє”

Вийшла друга серія  анімованих роликів  “Книга-мандрівка під назвою “Піксель боронить своє”
Дата: 05.10.2024

Вийшла друга серія  анімованих роликів  “Книга-мандрівка під назвою “Піксель боронить своє”

Відеоролик розповідає молодшому поколінню про пригоди супергероя Пікселя, який є збірним образом українських захисників і захисниць, котрі попри все боронять своє.

📌 Презентація відео приурочена до Дня захисників та захисниць України — часу, коли освітяни, вчителі та батьки пояснюють молодшому поколінню контекст, причини й наслідки сучасної російсько-української війни, вшановуючи мужність і героїзм захисників та захисниць України. Анімаційний ролик доцільно використовувати на уроках історії, громадянської освіти а також при проведенні тематичних виховних заходів.

📌 Відеокліп є другим в серії анімованих роликів про Пікселя. Прем’єра першого анімаційного ролику про пригоди Пікселя відбулася 24 лютого 2024 року і розміщена на платформі Всеукраїнська школа онлайн (предмет “Історія”, 5 клас) та використовується в освітніх закладах. доступ за покликаннями:

✔ 1 серія “Піксель вартовий свободи” 

✔ 2 серія “Піксель боронить своє” 

Вподобайкі:

0
2
0
0

Коментарі

фон Клаузевіц

das ist fantastisch....alles ist verteinigung...чекаю звіт президентів....кабмінів....рад....РНБО....з 1991 року......в такій послідовності....перед загиблими...понівечиними...тими хто втратив житло..майно...роботу....надію...мрію...плани....турботу про дітей....чекаю розяснення оборонної доктрини.......Одухотворений....не потрібно лепетати...нас примушували.....відповідно Конституції....ви....відповідальні......а не сша...єс....нато....сеато....

Додати коментар

Новини:

Поділитися: