Коли будуть результати сертифікації вчителів?

Коли будуть результати сертифікації вчителів?
Дата: 10.06.2024

Не пізніше 5 грудня поточного року Державна служба якості освіти організовує передачу експертних висновків усіх учасників сертифікації до Український центр оцінювання якості освіти. Так регламентовано пунктом 35 Положення про сертифікацію педагогічних працівників.

Аби запобігти непорозумінням зі строком дії сертифіката, Державна служба якості освіти передасть експертні висновки всіх учасників сертифікації до УЦОЯО в грудні. Відтак і засідання комісії Державної служби якості освіти, що визначатиме пороговий бал успішного проходження сертифікації для кожної категорії вчителів, відбудеться наприкінці 2024 року.

Інформація про успішне проходження сертифікації з’явиться в кабінетах учасників не пізніше ніж через десять робочих днів з моменту встановлення комісією порогового балу.

Цьогоріч сертифікацію проходять:

✅  учителі математики

✅  учителі української мови та літератури

✅  учителі початкових класів

✅учителі навчальних предметів/інтегрованих курсів громадянської та історичної освітньої галузі «Суспільствознавство» (всесвітньої історії, вступу до історії України та громадянської освіти, громадянської освіти, історії України, основ правознавства, курсів «Досліджуємо історію і суспільство», «Україна: історія і світ», «Україна і світ: вступ до історії та громадянської освіти»)

Вподобайкі:

0
0
0
3

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: