Мовно-змовницький літній табір від Національної бібліотеки України для дітей

Мовно-змовницький літній табір від Національної бібліотеки України для дітей
Канікули
Дата: 28.05.2024

Мовно-змовницький літній табір.

Книжково-бешкетні канікули–2024 стартують 4 червня

Наближається літо, а разом із ним програма літніх книжкових пригод із бібліотекою. Цьогоріч ми пропонуємо вам долучитися до нашого мовно-змовницького літнього бібліотечного табору.

Упродовж трьох місяців із 4 червня по 22 серпня у бібліотеці на вас чекають КНИЖКОВІ посиденьки, здибанки, променади, баляндраси і бешкети. Під час цих зустрічей ми будемо слухати оповідки, читати вірші, робити усілякі абищиці та витребеньки, розглядати автентичні речі, слухати українські говірки й намагатися їх повторити. І головне, як ви вже мабуть зрозуміли, наше бібліотечне літо буде сповнене не лише книжкових пригод, яскравих вражень, позитивних емоцій, а й «смачних» українських слів!

Тож завітай 31 травня до бібліотеки на свято «Нас багато! Ми сильні, розумні й завзяті!», зареєструйся до літнього бібліотечного табору, відвідуй події, читай книжки! Що для цього потрібно:

1. ЗАРЕЄСТРУЙСЯ у програмі літніх читань у секторі реєстрації (1 поверх) та отримай КАРТКУ учасника. Щомісяця – нова реєстрація.

2. Відвідуй ПОДІЇ книжкового літа та отримуй ПОЗНАЧКИ за участь до своєї картки – 1 бал за участь у заході.

3. Читай КНИЖКИ та отримуй 2 бали за кожну книгу (у секторі абонемента).

4. Вивчай рідкісні колоритні українські СЛОВА та поповнюй бібліотечну мовно-розмовну БАНКУ. За кожне унікальне слово, якого ще немає у банці, – 0,5 бали (І поверх, сектор реєстрації).

А також вигравай призи у щомісячній БЕЗПРОГРАШНІЙ ЛОТЕРЕЇ! РОЗІГРАШ лотереї відбувається на початку кожного літнього місяця для зареєстрованих учасників, які приєдналися хоча б один раз до кожного з напрямів 2, 3, 4.

Картка учасника книжково-бешкетних канікул–2024

ПОДІЇ ВІДБУВАТИМУТЬСЯ ТРИЧІ НА ТИЖДЕНЬ.

ПОЧАТОК об 11:00 та 12:00

ВІВТОРОКдля дошкільнят. Читачі від 3-х до 6-ти років стануть учасниками літа ЕМОЦІЙ. Сподіваємося, емоційні вівторки принесуть дітям і батькам захват, веселощі, бадьорість, насолоду і натхнення від книжок, зустрічей та інших подій, які запропонують психологи-бібліотекарі зі служби ментального здоров’я бібліотеки..

СЕРЕДАподії для школярів. Початок подій о 12:00.

Кожна середа матиме свій смак. Ми запросимо вас на:

• День смачних СЛІВ

• День ДОБРОДІЇВ

• День ВІРШІВ

• День АБИЩИЦЬ

• День БАРВ

• День ОПОВІДОК

• День МАНІВЦІВ

• День ГОВІРОК

• День ПИСЬМОВЦІВ

• День БЕШКЕТІВ

• День ПОЧВАР

• Змагу МЕТИКУВАТИХ

…або ще якийсь надзвичайний і незвичайний ДЕНЬ, про який навіть і бібліотекарі не здогадуються.

ЧЕТВЕР – день творчих МАЙСТЕРЕНЬ. Бібліотекарі щочетверга запрошуватимуть вас на тематичні авторські майстерні, де за 4-5 занять можна навчитися декламувати вірші, виготовляти сувеніри-обереги і навіть створити пісню або ж картину. Щомісяця – нові майстерні!

Більше інформації на сайті Національної бібліотеки України для дітей

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: