Основне з етеру УЦОЯО про НМТ-2024 (2 частина)

Основне з етеру УЦОЯО про НМТ-2024 (2 частина)
Дата: 29.02.2024

Завершився прямий етер команди Українського центру оцінювання якості освіти. 

Під час трансляції організатори тестування ознайомили майбутніх учасників з основною інформацією про НМТ-2024 та відповідали на питання.

✔ Якщо учасник завершив тестування першого блоку раніше, то він може перебувати в аудиторії до оголошення перерви або пройти в приміщення, де буде організовано перерву.

✔ Приступати до виконання завдань другого блоку раніше визначеного часу не можна. Зекономлений час під час проходження першого блоку не поширюється на другий блок.

✔ Якщо під час перерви учасник покинув пункт проведення тестування (для прикладу подихати свіжим повітрям), то до пункту тестування його більше не впустять, а результати буде анульовано. Учасник має знаходитися в межах пункту проведення тестування.

✔ Переглянути результати НМТ можна буде одразу після завершення тесту. Але офіційні результати буде оприлюднено до 2 липня.

✔ У разі виникнення будь-яких проблем учаснику необхідно звернутися до інструктора. Якщо під час проходження тестування будуть проблеми технічного характеру, то час витрачений на усунення проблем учаснику буде додано.

✔ Подання апеляції щодо змісту тестових завдань НМТ у 2024 році не передбачено.

✔ Якщо буде виявлено технічну помилку у тесті, то усі учасники тестування, які складали НМТ того дня отримають відповідний бал у себе в кабінеті.

✔ До входу до центру тестування необхідно показати документ, що посвідчує особу (паспорт / документи в Дії) та сертифікат учасника (генерується в персональному кабінеті).

✔ Не можна брати з собою в аудиторію: цифрові годинники, навушники, флешки, телефони тощо. Все потрібно віддати на зберігання перед початком тестування.

✔ Буде огляд з металошукачами.

✔  За кордоном можуть бути проблеми з місцями у додатковий період, тому варто пройти тестування в основний період.

✔ Випускники 2024 року, які складатимуть тестування в Україні, складатимуть його у червні після минулорічних випускників. За кордоном випускники 2024 року складатимуть одразу з початком основної сесії у травні.

Щодо реєстрації на НМТ-2024:

1️⃣ 14 березня розпочнеться реєстрація на НМТ-2024.

2️⃣ Учасникам необхідно створити персональний кабінет на сайті УЦОЯО та завантажити в електронній формі (сканкопії та/або фотокопії) реєстраційних документів.

3️⃣ Сформувати Сертифікат учасника НМТ-2024.

✔ Реєструватися з паспортом, який не дійсний або стане не дійсним під час проведення НМТ — можна.

✔ Функціонал реєстрації на НМТ з використанням застосунку Дія у розробці.

✔ Реєструватися зі свідоцтвом про народження можна лише за рішенням суду.

✔  Паперові фото документів додавати не потрібно.

✔  Учасник за необхідності може зареєструватися на тестування в іншому місті, а не в тому, якому проживає.

Джерело:

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: