Особливості організації інклюзивної та безбар'єрної освіти у закладах освіти: електронний довідник

Особливості організації інклюзивної та безбар'єрної освіти у закладах освіти: електронний довідник

Забезпечення рівних можливостей та доступу до якісної освіти стає ключовим завданням сучасного суспільства. Електронний довідник «Особливості організації інклюзивної та безбар'єрної освіти у закладах освіти» (автори-упорядники: С. М. Луценко, Д. М. Пінчук) є невід'ємною частиною розвитку освітнього простору, орієнтованого на забезпечення доступності та інклюзивності. Даний довідник має на меті надати зрозумілу та вичерпну інформацію щодо організації інклюзивної та безбар'єрної освіти в закладах освіти.

Електронний довідник забезпечує миттєвий доступ до різноманітних ресурсів з питань інклюзії та безбар’єрності, що дозволяє зекономити час та зосередитися на важливих документах. Ресурс постійно оновлюється, що дає можливість бути в курсі найновіших тенденцій в освіті та вчасно інтегрувати їх у свою роботу.

Електронний довідник може бути корисним для слухачів курсів підвищення кваліфікації у системі післядипломної педагогічної освіти, для студентів педагогічних спеціальностей в умовах підготовки ЗВО, для  керівників ЗЗСО, фахівців освітньої галузі.

Сподіваємося, що електронний довідник стане невід'ємним ресурсом для розвитку інклюзивної освіти у вашому оточенні. Разом ми робимо крок до створення навчального середовища, де кожен учень має можливість розвиватися на повну міру свого потенціалу.

Особливості організації інклюзивної та безбар'єрної освіти у закладах освіти: електронний довідник / автори-упорядники: С. М. Луценко, Д. М. Пінчук доступний за посиланням: http://surl.li/fcxyl

Джерело:

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Оксана

Підкажіть, як можна зареєструватися на електронний довідник?

Додати коментар

Новини:

Поділитися: