Понад 70% харчоблоків закладів загальної середньої освіти потребують ремонту та модернізації

Понад 70% харчоблоків закладів загальної середньої освіти потребують ремонту та модернізації
Їдальня
Дата: 14.08.2024

Понад 70% харчоблоків закладів загальної середньої освіти потребують ремонту та модернізації. До них додаються 191 зруйнована школа та ще 1603, що зазнали пошкоджень.

🍏Щоб не годувати дітей обіцянками, днями Уряд розширив перелік напрямів використання коштів донорів для реформи шкільного харчування. До нього додали відновлення та модернізацію їдалень у закладах освіти, а також поліпшення якості харчування. Джерелом фінансування будуть кошти фізичних і юридичних осіб, резидентів і нерезидентів, благодійних пожертв, гуманітарної допомоги, ґрантів і дарунків, що надходять на рахунок UNITED24 для потреб освіти і науки.

Щоб підвищити прозорість використання бюджетних коштів, Центр досліджень фіскальної політики запускає проєкт з моніторингу видатків, спрямованих на модернізацію харчоблоків у школах. Щотижня ми будемо оновлювати інформацію, щоб кожна територіальна громада могла бачити, як використовуються кошти для покращення умов харчування у школах 👉 https://fiscalcenter.org/.../school-catering-modernization/

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: