Робочі листи для дітей в бібліотеках "Маленький творець"

Робочі листи для дітей в бібліотеках "Маленький творець"
Дата: 21.06.2024

Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association  повідомила, що чеський Клуб творчих бібліотекарів (Klub tvořivých knihovníků), підрозділ Асоціації бібліотечних та інформаційних працівників Чеської Республіки, підготував чудовий подарунок для маленьких українців. 

Вони переклали останній випуск своїх листів активності під назвою "Маленький творець" українською та англійською мовами.

"Цей випуск містить 15 сторінок з вікторинами, розмальовками та іншими завданнями, що сприяють розвитку творчості дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Матеріали можуть бути використані в бібліотеках, школах та інших організаціях, які займаються дозвіллям дітей, допомагають українським біженцям тощо" - зазначають в Українській бібліотечній асоціації. 

☑ Завантажити випуск українською мовою можна тут: 

https://www.skipcr.cz/sites/default/files/org/klub-tvorivych-knihovniku/maly-tvorivec/maly_tvorivec_2024_leto_ukrajinsky.pdf

☑ Випуск англійською мовою доступний тут:

https://www.skipcr.cz/sites/default/files/org/klub-tvorivych-knihovniku/maly-tvorivec/maly_tvorivec_leto_2024_anglicky.pdf

☑ Список усіх випусків, опублікованих до цього часу, можна знайти за цим посиланням:

https://www.skipcr.cz/odborne-organy/kluby/klub-tvorivych-knihovniku/maly-tvorivec

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: