Щодо атестаційного листа

Щодо атестаційного листа

Автор: Сергій Дятленко

Зразок атестаційного листа, який подано додатком до чинного Положення про атестацію педагогічних працівників не містить «місця для печатки». І це не дивно, бо атестаційна комісія, на підставі рішення якої секретар цієї комісії оформляє атестаційний лист, у якому фіксується результат атестації педагогічного працівника, не має своєї печатки. Однак, рішення атестаційної комісії, зафіксоване в атестаційному листі, є підставою для видання відповідного наказу керівником закладу освіти. А при звільненні  саме копія наказу має видаватися педагогічному працівникові та є документом, який підтверджує присвоєння відповідної кваліфікаційної категорії (та педагогічного звання).

За таких умов «атестаційний лист» має чисто формальне значення, окрім, хіба що, випадків подачі апеляції.

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Артем

Пане Сергію, а підкажіть будь ласка, а якою нормативно-правовою базою регламентується видача копія наказу? В професійному стандарті прописується атестаційний лист, а не копія наказу.

Юлія

Підкажіть, будь ласка, чи можна перепригнути через категорію з 2 на вищу

Альона

Мені ціково, хто відповідає на питання на цьому сайті і придумує своє бачення оформлення атестаційних листів і цей копії наказів мають видавати працівнику! Будь яка довідка закріплюється печаткою, а тут атестаційний лист не потрібно, нонсенс!!!!

Валентина

Юліє, вам до вищої ще "пригати" і "пригати"!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: