Українських школярів забезпечать вживаними гаджетами з США і Європи

Українських школярів забезпечать вживаними гаджетами з США і Європи
Дата: 30.07.2024

Українських учнів, які в новому навчальному році продовжать навчатись дистанційно, забезпечать вживаними гаджетами з США і Європи.

З цією метою Міністерство освіти і науки України разом з компаніями HP та Google, неурядовою організацією Global Business Coalition for Education та американсько-українською організацією HUCUS розпочали роботу зі збору цифрових пристроїв.

У межах спеціального проєкту Коаліції девайсів планується забезпечити дітей та вчителів потрібними цифровими пристроями.

Гаджети збиратимуться у шкільних округах США, навчальних закладах Великої Британії та Європейського Союзу, а також приватних компаніях США, Європи та Великої Британії.

У МОН зазначають, що кожен пристрій пройде ретельну технічну перевірку, очищення від попереднього використання та оновлення програмного забезпечення.

Також на пристрої будуть встановлені ліцензійні системи менеджменту для моніторингу використання пристроїв за призначенням.

Очікується, що завдяки проєкту технікою будуть забезпечені найвразливіші категорії учнівства, а також діти й педагоги з прифронтових територій.

Джерело:

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: