Всеукраїнська олімпіада Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Всеукраїнська олімпіада Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Олімпіади
Дата: 11.01.2024

Шановні вступники!

Київський національний університет імені Тараса Шевченка оголошує про проведення Всеукраїнської олімпіади Київського національного університету імені Тараса Шевченка з біології, географії, математики, фізики та хімії для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти.

Олімпіада проходить у два тури: І дистанційний (відбірковий) та ІІ очний (фінальний) з використанням технологій дистанційного навчання.

З 15 січня 2024 року стартує і триває до 15 лютого 2024 року прийом та розгляд завдань І дистанційного (відбіркового) туру Всеукраїнської олімпіади Київського національного університету імені Тараса Шевченка з математики, фізики, хімії, географії та біології для вступників на базі повної загальної середньої освіти.

До участі в Олімпіаді допускаються особи, які отримали повну загальну середню освіту або є учнями випускних класів і мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту в 2024 році.

Завдання та детальну інформацію щодо реєстрації та участі можна знайти за посиланням: https://vstup.knu.ua/rozklad.

Список переможців Олімпіади оприлюднюється на сайті Приймальної комісії https://vstup.knu.ua в рубриці «Олімпіади Університету».

Відеоінструкція для учасника Олімпіади

Дні відкритих дверей проходять за розкладами факультетів та інститутів https://vstup.knu.ua/dni-vidkrytykh-dverei у режимі онлайн та/або офлайн. Учасники зустрічей можуть ставити питання стосовно вступу, змісту та умов навчання, кваліфікацій безпосередньо викладачам і студентам факультетів та інститутів. 

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: