Всеукраїнський родинний конкурс «Вишиванка – оберіг моєї родини» (приурочений до Дня вишиванки)

Всеукраїнський родинний конкурс «Вишиванка – оберіг моєї родини» (приурочений до Дня вишиванки)
Конкурси
Дата: 21.01.2024

Відповідно до Указу Президента України №580/2015 про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 рр., з нагоди Дня вишиванки, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України оголошує проведення Всеукраїнського родинного конкурсу фотопрезентацій «Вишиванка – оберіг моєї родини».

Конкурс проходить під гаслом: «Вишиванку вдягай – Україну прославляй!»

Вишиванка має багату історію, а також з нею пов'язано чимало українських традицій. Вишиванка - оберіг українського народу, символ здоров'я, краси та щасливої долі, одяг вільних людей, символ української сили та сучасна зброя.

Вишиванка – символ України,

Кожної великої родини,

Нашої історії та мови

Залюбки вдягаємо її знову!

Конкурс проводиться з метою ознайомлення про історію та культурне значення вишиванки, виховання духовності, моральності, патріотизму, сприяння творчій діяльності, популяризації народних традицій як безцінної спадщини.

До участі в конкурсі запрошуються родинні команди учнівської молоді закладів загальної середньої та позашкільної освіти, студентів закладів вищої освіти, та всіх, хто шанує сімейні традиції.

Роботи подаються в електронному вигляді. Вимоги:

✔ формат презентації - PDF

✔ об’єм презентації - 3 слайда (сторінки)

✔  в презентації матеріал має бути в такій послідовності:

1. Перший слайд (сторінка) - титульна сторінка, на якій має бути обов'язково вказано: назва роботи у вигляді слогана (гасло/заклик); прізвище, ім’я, по батькові автора презентації; прізвище, ім’я, по батькові керівника, назва навчального закладу; місто та область, контактний телефон

2. Другий слайд (сторінка) - фото/фотоколаж родини у вишиванках

3. Третя слайд (сторінка) - опис символіки на вишиванках

Критерії оцінювання робіт: назва роботи, стиль оформлення фото, опис символіки

Прийом робіт до 1 квітня 2024 р.

Увага! конкурсні матеріали надсилати на електрону адресу: myroshnyk@nenc.gov.ua

Обов’язково вказати в темі листа назву конкурсу «Вишиванка – оберіг моєї родини»

Переможці конкурсу нагороджуються грамотами відповідного ступеня.

Презентації переможців будуть висвітлені в інформаційних засобах Міністерства освіти і науки України та Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Пропонуємо взяти участь у виставковому комплексі НЕНЦ для більш кращого, візуального відчуття української, громадянської ідентичності. Детальну інформацію про виставку та реєстрацію можна дізнатись у координатора проекту, контакти нижче в цьому листі.

Інформацію щодо підсумків проведення Конкурсу та його переможців буде розміщено на офіційному сайті Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 098-749-09-70 або 050-859-24-89 (09:00 – 16:00 в робочі дні) координатор проєкту, методист НЕНЦ - Олександра МИРОШНИК.

Лист НЕНЦ від 18.01.2024 р. №18

Вподобайкі:

2
0
0
0
1

Коментарі

Марина

Не дійсна ел.адреса пані Олександри, і вона не відповідає на здвінок, за вказаними номерами. Як відправити творчу роботу дитини на даний конкурс?

Ольга

Не дійсна ел.адреса пані Олександри, і вона не відповідає на здвінок, за вказаними номерами. Як відправити творчу роботу дитини на даний конкурс?

Надія

Добрий день, а хтось з учасників , хто надіслав презентації, можливо знає що небудь про цей конкурс - коли будуть результати і де переглядати, тому що на офіційній сторінці НЕНЦ нічого про цей конкурс не знайшла. Завчасно дякую!

Юлія

Теж цікавить питання оголошення результатів. Було заявлено що кінець квітня- травень, будуть відомі результати. Хотілось б уже.

Поляниця

Результати вже були?

Юлія

Я результатів ще не бачила. Презентацію надсилала

Аліна

Результати будуть після 20 травня. Підсумковий наказ та нагородні документи будуть розміщені на сайті https://nenc.gov.ua/?page_id=25352

Ждун

Ну будемо чекати

Ь

Дуже шкода що вже свято вишиванки а результати як завжди в кінці місяця або у наступному таке собі.....

Ив

А питання якщо приурочено до Дня Вишиванки в положенні , так результати вже повинні бути..????чи вже були ? Чи на день захисту дітей будуть? Є питання до організаторів! Чому не додержуються того що прописано у положенні .

Юлія

Цікаво, а 20 травня вже настало? Чи ще ні?

Дарина

А коли будуть результати? Хтось знайшов наказ з підсумками?

Ін

Мабуть результати будуть до 30 травня. Перед днем захисту дітей.

Ир

Доброго дня! Хтось знає коли будуть результати?

Нат

А хтось звертався до пані Олександри за відповіддю?

Нен

31 травня чекаємо результатів

Дарина

Вже й 31 травня пройшло, а результатів нема. Діти на канікули пішли.

Віра Іванівна

Добрий день,шановні організатори конкурсу. Скажіть,будь ласка,як довго батькам ще чекати результатів? Чи може вони вже підведені? Де їх можна переглянути?

Ніна

Підсумки конкурсу https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2024/02/2024-05-46_1n.pdf Вітаю усіх учасників! Усім мирного дня!

Дарина

Добрий день. Пані Ніно, не працює посилання. Скиньте, будь ласка, не можу знайти в інтернеті результати

Ніна

Скопіюйте та вставте покликання в пошуковий рядок. Має відкритися підсумковий наказ цього конкурсу. Можете зайти на їхній сайт і в розділі "Накази МОН України та НЕНЦ" знайти наказ №46 від 16.05.2024. Там знайдете і дипломи для нагородження учасників і подяки вчителям. Усе вдасться! https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2024/02/2024-05-46_1n.pdf

Ніна

https://nenc.gov.ua/?page_id=49213 (Наказ №46 від 16.05.2024.) Тут знайти можна дипломи для нагородження.

Віра Іванівна

Добрий день,шановні організатори такого чудового конкурсу.Знайти результатів ні на сайті МОН і НЕНЦ ніде не вдалося.Таке враження,що їх і немає.А батьки з дітками старалися.Чекаємо ще декілька днів і будемо звертатися до більш компетентних органів.

Віра Іванівна,Харків

Добрий вечір.Це знову я. Нарешті дозвонилася до координатора проєкту Мирошник Олександри.Відповідь на моє запитання,а чому до сих пір немає результатів конкурсу і батьки не можуть зайти на сайт мене вразила. Сказали,що у них проблеми зі світлом.

Віра Іванівна

Наказ №46 від 20.05.2024 Про підсумки проведення обласного етапу Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» 2023-2024 н.р. Ось наказ 46 Довго прийдеться шукати........

Валентина, Харків

Доброго ранку, шановна пані Ніна, посилання , яке Ви виложили на сайт https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2024/02/2024-05-46_1n.pdf , не дійсне, це фішинговий сайт, ніякої інформацій про підсумки там немає. У Вас є кожного учасника електрона пошта, невже так тяжко надіслати підсумки, краще написати , що у нас немає світла. Ви ж не місяць знаходитися без світла???

Віра Іванівна

Добрий день! Нарешті,після мого вчорашнього дзвінка до координатора проєкту,сайт відкрився.Я побачила список переможців.Шановні заходьте,переглядайте.Залишилося дочекатися дипломів.

Ольга Кульчицька

Я результати так і не змогла знайти. Підкажіть, будь ласка, як можна це зробити.

Додати коментар

Новини:

Поділитися: