«Ми є. Були. І будем ми! Й Вітчизна наша з нами». Збірка методичних матеріалів до проведення першого уроку у 2024-2025 навчальному році

«Ми є. Були. І будем ми! Й Вітчизна наша з нами». Збірка методичних матеріалів до проведення першого уроку у 2024-2025 навчальному році
Дата: 21.08.2024

«Ми є. Були. І будем ми! Й Вітчизна наша з нами». Збірка методичних матеріалів до проведення першого уроку у 2024-2025 навчальному році для учнів закладів загальної середньої освіти (ЗАВАНТАЖИТИ)

В збірці представлені орієнтовні змістові лінії розмови на першому уроці, дані корисні джерела для натхнення та цікаві фішки для незабутнього першого уроку. Окремий розділ присвячений матеріалам про ментальне здоров’я учасників освітнього процесу. Крім того збірка методичних матеріалів містить сучасні інтерактивні форми і методи організації Першого уроку в форматі онлайн і офлайн.

Матеріали збірки можуть бути використані в освітньому процесі під час організації виховних заходів національно-патріотичного спрямування. 

АВТОР-УКЛАДАЧ:

Бугайчук Н. В., методист з виховної роботи комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради»

РЕЦЕНЗЕНТИ:

Чепурна Н.М., ректор комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради», кандидат педагогічних наук, доцент, заслужений працівник освіти України;

Андросова В.О., заступник директора з навчально-виховної роботи Черкаського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів ─ ліцей спортивного профілю №34» Черкаської міської ради.

 

Вподобайкі:

8
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: