Національний відбір конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX UKRAINE 2024»

Національний відбір конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX UKRAINE 2024»
Конкурси
Дата: 27.01.2024

09-10 березня 2024 року Київська Мала академія наук учнівської молоді, вперше проведе – Національний конкурс комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX UKRAINE 2024».

Мета: об’єднати комп’ютерні проєкти, робототехніку та хакатон, зібрати молодих ентузіастів, які цікавляться IT-сферою, синергія найталановитішої молоді ІТ з України та світу, просування професійної досконалості, сприяння міжкультурному діалогу. 

✅ Конкурс є відбором до участі у Світовому фіналі Міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів Infomatrix м. Бухарест, Румунія. (World Final International informatics project competition “INFOMATRIX”).

Запрошуємо до участі учнівську молодь віком 11-18 років:

- здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти;

- здобувачів освіти закладі професійної (професійно-технічної) освіти;

- здобувачів освіти закладів фахової передвищої освіти.

Для участі у змаганні учасники повинні представити завершені проєкти в галузі інформаційних технологій, програмування, апаратного управління, робототехніки. Подача заявок на участь починається з 25 січня 2024 року і триватиме до 25 лютого 2024 року. Реєстрація за посиланням - https://docs.google.com/.../1FAIpQLSczL4SCw1aJ5A.../viewform 

Переможці змагань отримають призи та подарунки від організаторів та партнерів заходу. Всі учасники та педагогічні керівники отримають сертифікати про участь. Відповідно до умов проведення кращі проєкти отримають змогу участі Україну у Світовому фіналі у м. Бухарест, Румунія.

За детальною інформацією щодо участі прохання звертатись до організаційного комітету – Valentyn Protopopov, завідувач Відділення безпеки та оборони Київської МАН ; Head of Infomatrix Ukraine (067-455-7094), е-mail: bezpekaoboronakman@gmail.com.

Сайт конкурсу: https://kman.kyiv.ua/ua/INFOMATRIX-UKRAINE 

E-mail конкурсу: infomatrix@kman.kyiv.ua

Телеграм-канал конкурсу: https://t.me/infomatrixukraine

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: