Особливості використання компетентнісних завдань в НУШ: практичні кейси

Особливості використання компетентнісних завдань в НУШ: практичні кейси
Дата: 27.05.2024

22 травня 2024 р. для вчителів природничої та історичної освітніх галузей проведений вебінар з практичним зануренням «Особливості використання компетентнісних завдань в НУШ: практичні кейси».

Організатори заходу: обласний науково-методичний центр КЗ «ЗОІППО» ЗОР, модераторка: Вікторія Іванова.

Спікери вебінару – методисти відділу змісту освіти ДУ «Український інститут розвитку освіти»: Сергій Берендєєв, автор підручників з правознавства, методичних посібників, та Людмила Лисогор, доцентка, к.б.н., освітня експертка, розробниця методичних матеріалів для вчителів та учнів, амбасадорка Ar Book.

У ході заходу для 170 учасників презентовані проєкти й інтерактивні завдання для 5-11 класів на платформі Всеукраїнська школа онлайн. Обговорені особливості та переваги проєктного та компетентнісно орієнтованого навчання; підходи до інтеграції різних навчальних предметів та ефективного розвитку ключових компетентностей учнів та учениць.

Матеріали:

✔ Людмила Лисогор, Сергій Берендєєв

Особливості використання компетентнісних завдань в НУШ: практичні кейси. Освітні галузі: громадянська та історична, природнича

https://drive.google.com/file/d/1mbwndSnGZth1JgO_B83tBC-Qi9cubjQx/view

✔ Людмила Лисогор, Сергій Берендєєв, Юлія Косенчук. 

Використання електронних освітніх матеріалів у освітньому процесі: сучасні підходи і технології Нової української школи. Випуск 1 : Навчально-методичний посібник. — Київ, 2023. — 117 с.

https://drive.google.com/file/d/1fhNtWJmg3ZVNgW4v87pVVshyNMgo--Yh/view

✔ Сергій Берендєєв, Юлія Косенчук, Людмила Лисогор.

Сучасні підходи і технології Нової Української школи: компетентнісно орієнтовані завдання як засіб формування ключових компетентностей. Випуск 2 : Навчально-методичний посібник. — Київ, 2023. — 145 с.

https://drive.google.com/file/d/1KqvFeauLSgS0epmJrYAc1J1xX7Z9k0Gq/view

 

 

 

 

 

 

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: