Робота з е-кабінетом вступника: помилки при реєстрації

Робота з е-кабінетом вступника: помилки при реєстрації
Вступ
Дата: 10.07.2024

Під час реєстрації електронного кабінету вступники можуть стикатися з проблемами щодо неможливості його створення через різні причини. Пропонуємо ознайомитись з найпоширенішими помилками під час створення е-кабінету та порядком дій у разі виникнення будь-яких труднощів.

Помилка П1.1. або Ф1.1

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: сертифікат НМТ (сертифікат ЗНО минулих років) не знайдено. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П1.1 або Ф1.1».

У реєстрі сертифікатів ЗНО не знайдено сертифіката з параметрами вступника. Вступник наполягає, що в нього діючий сертифікат.

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П1.1 або Ф1.1».

До листа додаються: сканкопія (фото) сертифіката ЗНО (з номером, піном, роком видачі) та скріншот з помилкою. Для сертифікатів НМТ – скрін повідомлення УЦОЯО. У тексті листа бажано вказати контактний номр телефона.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє про додання дійсного сертифіката в реєстр або про недійсність сертифіката.

Помилка П1.2. або Ф1.2.

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: документ не знайдено у Реєстрі документів про освіту. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П1.2 або Ф1.2».

У реєстрі документів про освіту не знайдено документ про освіту з параметрами, вказаними вступником. Вступник наполягає, що в нього діюче свідоцтво/атестат про ПЗСО.

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П1.2».

До листа додаються: сканкопія (фото) свідоцтва/атестата (з ПІБ, серією, номером, датою видачі) та скріншот з помилкою. У тексті листа бажано вказати контактний номер телефона.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє про додання в Реєстр документів про освіту інформації щодо свідоцтва/атестата про ПЗСО вступника або про неможливість це зробити (із зазначенням причини).

Помилка  П1.3. або Ф1.3.

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: вказано анульований документ про освіту. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П1.3 або Ф1.3».

У реєстрі документів про освіту свідоцтво/атестат з параметрами вступника позначений як анульований. Вступник наполягає, що в нього діюче свідоцтво/атестат.

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П1.3 або Ф1.3».

До листа додаються: сканкопія (фото) свідоцтва/атестата (з ПІБ, серією, номером, датою видачі) та скріншот з помилкою. У тексті листа бажано вказати контактний номер телефона.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє про додання дійсного свідоцтва/атестата в реєстр або про недійсність свідоцтва/атестата.

Помилка  П1.4. або Ф1.4.

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: вказано анульований документ про освіту. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П1.4 або Ф1.4».

У реєстрі документів про освіту свідоцтво/атестат з параметрами вступника позначений як анульований. Вступник наполягає, що в нього діюче свідоцтво/атестат. Документ про освіту відсутній в картці фізичної особи ЄДЕБО або анульовано фотокомп'ютерний документ в даних ІВС "Освіта".

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П1.3 або Ф1.3».

До листа додаються: сканкопія (фото) свідоцтва/атестата (з ПІБ, серією, номером, датою видачі) та скріншот з помилкою. У тексті листа бажано вказати контактний номер телефона.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє про додання дійсного свідоцтва / атестата в реєстр або про недійсність документа про освіту.


Помилка 2.1. або Ф2.1.

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: у вступника в ЄДЕБО вказано інший діючий сертифікат НМТ (ЗНО) зазначеного року видачі. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П2.1 або Ф2.1».

В даних вступника, що вже містяться в ЄДЕБО, наявне свідоцтво/атестат про ПЗСО, але вказано інший діючий сертифікат ЗНО зазначеного року видачі. Вступник наполягає, що саме в нього діючий сертифікат.

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П2.1 або Ф2.1».

До листа додаються: сканкопії (фото) документа про освіту (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером, ким видано, датою видачі), скановану копію паспорта з безконтактним електронним носієм необхідно надати з обох сторін, та скріншот з помилкою. У разі, якщо мала місце зміна прізвища, необхідно надати скановану копію документа про зміну прізвища (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа бажано вказати контактний номер телефона.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє про додання дійсного сертифіката в дані вступника, що містяться в ЄДЕБО, або про недійсність сертифіката.

Помилка П2.2.

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: у вступника в ЄДЕБО вказано інший діючий документ про освіту. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П2.2».

В даних вступника, що вже містяться в ЄДЕБО, наявний сертифікат НМТ (ЗНО), але вказано інше діюче свідоцтво/атестат. Вступник наполягає, що саме в нього діюче свідоцтво/атестат.

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П2.2».

До листа додаються: сканкопії (фото) документа про освіту (з ПІБ, серією, номером, датою видачі і ким видано документ), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером і ким видано) або скановану копію паспорта з безконтактним електронним носієм - з обох сторін, та скріншот з помилкою. У разі, якщо мала місце зміна прізвища, необхідно надати скановану копію документа про зміну прізвища (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа бажано вказати контактний номер телефона.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє про додання дійсного документа про освіту в дані вступника, що містяться в ЄДЕБО, або про недійсність цього документа.


Помилка П3.1. або Ф3.1

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО, є розбіжності з даними вказаного сертифіката НМТ (ЗНО). Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П3.1 або Ф3.1».

Дані вступника, що вже містяться в ЄДЕБО, не повністю відповідають даним вказаного сертифіката НМТ (ЗНО). Вступник наполягає, що саме в його сертифікаті дійсні дані.

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П3.1».

До листа додаються: сканкопії (фото) свідоцтва/атестата (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером і ким видано) або скановану копію паспорта з безконтактним електронним носієм - з обох сторін, та скріншот з помилкою. У разі, якщо мала місце зміна прізвища, необхідно надати скановану копію документа про зміну прізвища (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа бажано вказати контактний номер телефона.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє про додання дійсного сертифіката в дані вступника, що містяться в ЄДЕБО, або про недійсність сертифіката НМТ (ЗНО).

Помилка П3.2. або Ф3.2

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО, є розбіжності з даними вказаного документа про освіту. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П3.2 або Ф3.2».

Дані вступника, що вже містяться в ЄДЕБО, не повністю відповідають даним вказаного сертифіката. Вступник наполягає, що саме в його сертифікаті НМТ (ЗНО) дійсні дані.

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П3.2 або Ф3.2».

До листа додаються: сканкопії (фото) свідоцтва/атестата (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта / документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером і ким видано) або скановану копію паспорта з безконтактним електронним носієм - з обох сторін, та скріншот з помилкою. У разі, якщо мала місце зміна прізвища, необхідно надати скановану копію документа про зміну прізвища (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа бажано вказати контактний номер телефона.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє про додання дійсного сертифіката в дані вступника, що містяться в ЄДЕБО, або про недійсність сертифіката НМТ (ЗНО).

Помилка П3.3.1. або Ф3.3.1

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО, є розбіжності в даті народження, вказаній у документі про освіту та сертифікаті НМТ (ЗНО). Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П3.3.1».

Не пройдено перевірку на створення картки фізичної особи (щодо співпадіння дати народження в документі про ПЗСО та сертифікаті НМТ (ЗНО), обидва документи до карток інших осіб в ЄДЕБО не додавались). Вступник наполягає, що це його документи про ПЗСО та сертифікат НМТ (ЗНО).

Порядок дій:

Якщо помилку в даті народження виявлено у сертифікаті НМТ за 2023 рік, вступник звертається до Регіонального представництва УЦОЯО для виправлення помилки в даті народження.

Якщо помилку в даті народження виявлено в сертифікаті НМТ за 2022 рік або сертифікаті ЗНО за 2020-2021 роки або в документі про освіту, вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua ) лист з темою: «Помилка при реєстрації П3.3.1 або Ф3.3.1».

До листа додаються: сканкопії (фото) свідоцтва/атестата про ПЗСО (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером і ким видано) або скановану копію паспорта з безконтактним електронним носієм - з обох сторін, та скріншот з помилкою. У разі, якщо мала місце зміна прізвища, необхідно надати скановану копію документа про зміну прізвища (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа бажано вказати контактний номер телефона.

За результатами перевірки технічний адміністратор виправляє помилку в даті народження у документі про ПЗСО та повідомляє вступнику про можливість створення електронного кабінету.

Помилка П3.3.2. або Ф3.3.2

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО, є розбіжності в ПІБ, вказаних в документі про освіту та сертифікаті НМТ (ЗНО). Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П3.3.2 або Ф3.3.2».

Не пройдено перевірку на створення картки фізичної особи (щодо співпадіння ПІБ (ІБ) у документі про ПЗСО та сертифікаті НМТ (ЗНО), обидва документи до карток інших осіб в ЄДЕБО не додавались). Вступник наполягає, що це його документи про ПЗСО та сертифікат НМТ (ЗНО).

Порядок дій:

Якщо виявлено помилку в ПІБ у сертифікаті НМТ за 2023 рік, вступник звертається до Регіонального УЦОЯО для виправлення помилки в сертифікаті НМТ.

Якщо виявлено помилку в сертифікаті НМТ за 2022 рік, ЗНО за 2020-2021 рік або в документі про освіту, вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua ) лист з темою: «Помилка при реєстрації П3.3.2».

До листа додаються: сканкопії (фото) свідоцтва/атестата про ПЗСО (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката ЗНО (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером і ким видано) або скановану копію паспорта з безконтактним електронним носієм - з обох сторін, та скріншот з помилкою. У разі, якщо мала місце зміна прізвища, необхідно надати скановану копію документа про зміну прізвища (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа бажано вказати контактний номер телефона.

За результатами перевірки технічний адміністратор надає вступнику можливість створення електронного кабінету. Разом з тим, у разі зарахування на навчання, вступник повинен у визначений закладом освіти строк надати дублікат документа про ПЗСО з виправленим ПІБ (замовлення здійснює заклад освіти, який видав цей документ. Дублікат доцільно отримати, навіть якщо Вас не зараховано).

Помилка П3.3.3 або Ф3.3.3.

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: в ЄДЕБО відсутні дані, вказані в документі про ПЗСО та/або сертифікаті НМТ (ЗНО). Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П3.3.3 або Ф3.3.3».

В ЄДЕБО є картка особи з ПІБ та датою народження вступника. Разом з тим, картка не містить дані вказаних вступником документа про ПЗСО та сертифіката НМТ (ЗНО). Вступник наполягає, що в його документах дійсні дані.

Порядок дій:

Зазвичай у таких випадках в існуючій в ЄДЕБО картці особи наявне свідоцтво про народження або свідоцтво про БЗСО вступника. У вікні реєстрації електронного кабінету для підтвердження, що в ЄДЕБО вже наявна його картка особи, вступнику пропонується внести їх дані у формі «Додаткова інформація для ідентифікації» – у разі успішного результату вступник продовжує створення електронного кабінету.

Якщо дані не підтверджено – вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua ) лист з темою: «Помилка при реєстрації П3.3.3 або Ф3.3.3».

До листа додаються: сканкопії (фото) свідоцтва/атестата про ПЗСО(з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката ЗНО (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), а також сканкопію свідоцтва про народження або свідоцтва про базову загальну середню освіту (з ПІБ, серією, номером і ким видано) або скановану копію паспорта з безконтактним електронним носієм - з обох сторін, та скріншот з помилкою. У разі, якщо мала місце зміна прізвища, необхідно надати скановану копію документа про зміну прізвища (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа бажано вказати контактний номер телефона.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє щодо можливості створення електронного кабінету.

Помилка П3.3.4 або Ф3.3.4.

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: За даними ЄДЕБО вказані сертифікат та документ про освіту належать різним вступникам. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до порядку, визначеному в Інструкції ЕК у разі помилки П3.4 або Ф3.4».

В ЄДЕБО створено картку фізичної особи, в яку додано не анульований документа про ПЗСО та при цьому в ЄДЕБО є інша картка фізичної особи, до якої додано не анульований сертифікат НМТ (ЗНО). Вступник наполягає, що це його документ про ПЗСО та сертифікат НМТ (ЗНО).

Порядок дій:

Зазвичай у таких випадках ретельно здійснюється перевірка у відповідних закладах освіти для з’ясування істини і після цього ТА ЄДЕБО корегує дані, якщо це можливо.

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П3.4 або Ф3.4».

До листа додаються сканкопії (фото) документа про освіту (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката ЗНО (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), а також сканкопію паспорта (з полями серія, номер, ким видано документ) або скановану копію паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм - з двох сторін, та скріншот з помилкою. У разі, якщо була зміна ПІБ, додайте скановану копію документа про зміну ПІБ (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа варто вказувати контактний номер телефону.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє щодо можливості створення електронного кабінету.

Помилка П3.6 або Ф3.6

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: За даними ЄДЕБО вказані сертифікат та документ про освіту належать різним вступникам. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до порядку, визначеному в Інструкції ЕК у разі помилки П3.6 або Ф3.6».

В ЄДЕБО нема карток особи, що містить не анульований документ про освіту чи не анульований сертифікат. В ЄДЕБО є дві різні картки для фізичної особи (з аналогічним ПІБ та датою народження) з документами, шо посвідчують особу, що відповідають документу про освіту та сертифікату НМТ (ЗНО).

Порядок дій:

Зазвичай у таких випадках в разі підтвердження, що дійсно дві картки, потрібно ТА ЄДЕБО «об`єднати» картки, або додати документ про освіту чи сертифікат НМТ (ЗНО) в одну з них.

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П3.6 або Ф3.6».

До листа додаються: сканкопії (фото) документа про освіту (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката ЗНО (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), а також сканкопію паспорта (з полями серія, номер, ким видано документ) або скановану копію паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм - з двох сторін, та скріншот з помилкою. У разі, якщо була зміна ПІБ, додайте скановану копію документа про зміну ПІБ (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа варто вказувати контактний номер телефону.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє щодо можливості створення електронного кабінету.

Помилка П3.7 або Ф3.7

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО, є розбіжності щодо вказаного документа про освіту. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до порядку, визначеному в Інструкції ЕК у разі помилки П3.7 або Ф3.7».

В ЄДЕБО є картка фізичної особи, яка була ідентифікована як картка вступника, але документ про освіту в ній (який відповідає серії та номеру документа вступника), внесено з джерелом походження «поліграфічний» або з пустим джерелом походження, тобто він не може бути використаний в е-кабінеті вступника.

Порядок дій:

Зазвичай у таких випадках достатньо вказати джерело походження документа про освіту правильно. Помилка можлива також для деяких «військових» документів, для яких відсутня можливість використання в електронному кабінеті вступника.

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П3.7 або Ф3.7».

До листа додаються: сканкопії (фото) документа про освіту (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката ЗНО (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), а також сканкопію паспорта (з полями серія, номер, ким видано документ) або скановану копію паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм - з двох сторін, та скріншот з помилкою. У разі, якщо була зміна ПІБ, додайте скановану копію документа про зміну ПІБ (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа варто вказувати контактний номер телефону.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє щодо можливості створення електронного кабінету.

Помилка П3.8 або Ф3.8

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО, є розбіжності щодо РНОКПП. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до порядку, визначеному в Інструкції ЕК у разі помилки П3.8 або Ф3.8».

Під час реєстрації було визначено валідований РНОКПП, але при спробі внести його до картки фізичної особи відбулася помилка. До картки фізичної особи внесено інший РНОКПП або внесення цього коду не відповідає іншим документам про освіту фізичної особи, які мають валідовані РНКОПП, або потрібний РНОКПП внесено до картки іншої фізичної особи (можливо, не валідований у ній).

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П3.8 або Ф3.8».

До листа додаються: сканкопія (фото) документа про освіту (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сканкопія (фото) паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером), сканкопії (фото) РНОКПП (ідентифікаційний код) та скріншот з помилкою. У разі, якщо була зміна ПІБ, додайте скановану копію документа про зміну ПІБ (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа варто вказувати контактний номер телефону.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє про причину помилки.


Помилка П4.1 або Ф4.1

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: в ЄДЕБО відсутні дані для однозначної ідентифікації особи без сертифікату НМТ (ЗНО). Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до порядку, визначеному в Інструкції помилки П4.1 або Ф4.1».

Особа реєструється без сертифікатів НМТ (ЗНО). Існує картка фізичної особи в ЄДЕБО з вказаним документом про освіту, але вона не має діючих документів, що посвідчує особу, тож виконати додаткову ідентифікацію неможливо.

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П4.1 або Ф4.1».

До листа додаються: сканкопії (фото) документа про освіту (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), РНОКПП (реєстраційний номер облікової картки платника податків), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером та ким видано документ), або скановану копію паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм - з двох сторін, та скріншот з помилкою. У разі, якщо була зміна ПІБ, додайте скановану копію документа про зміну ПІБ (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа варто вказувати контактний номер телефону.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє щодо можливості створення електронного кабінету.

Помилка П4.2 або Ф4.2

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО, є розбіжності з вказаними даними додаткової ідентифікації. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до порядку, визначеному в Інструкції помилки П4.2 або Ф4.2».

Особа реєструється без сертифікатів НМТ (ЗНО). Існує картка фізичної особи в ЄДЕБО з вказаним документом про освіту, але особа не може пройти додаткову ідентифікацію, хоча наполягає, що правильно вносить дані. У картці фізичної особи можуть бути застарілі документи, що посвідчують особу, або може бути картка іншої особи.

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П4.2 або Ф4.2».

До листа додаються: сканкопії (фото) документа про освіту (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), РНОКПП (реєстраційний номер облікової картки платника податків), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером та ким видано документ), або скановану копію паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм - з двох сторін, та скріншот з помилкою. У разі, якщо була зміна ПІБ, додайте скановану копію документа про зміну ПІБ (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа варто вказувати контактний номер телефону.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє щодо можливості створення електронного кабінету.

Помилка П4.3 або Ф4.3

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: в ЄДЕБО відсутні дані для однозначної ідентифікації особи без сертифікату НМТ (ЗНО). Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до порядку, визначеному в Інструкції помилки П4.3 або Ф4.3».

Особа реєструється без сертифікатів НМТ (ЗНО). Не існує картки фізичної особи, що має вказаний документ про освіту, але при цьому існує більше однієї картки з вказаними в документі про освіту ПІБ та датою народження та документа, що посвідчує особу або валідованим РНОКПП.

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П4.3 або Ф4.3».

До листа додаються: сканкопії (фото) документа про освіту (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером та ким видано документ), або скановану копію паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм - з двох сторін, та скріншот з помилкою. У разі, якщо була зміна ПІБ, додайте скановану копію документа про зміну ПІБ (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа варто вказувати контактний номер телефону.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє щодо можливості створення електронного кабінету.

Помилка П4.4 або Ф4.4

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: в ЄДЕБО відсутні дані для однозначної ідентифікації особи без сертифікату НМТ (ЗНО). Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до порядку, визначеному в Інструкції помилки П4.4 або Ф4.4».

Особа реєструється без сертифікатів НМТ (ЗНО). Не існує картки фізичної особи в ЄДЕБО, що має вказаний документ про освіту, але при цьому існує хоча б одна картка з вказаними в документі про освіту ПІБ та датою народження, яка не має ані актуального документа, що посвідчує особу, ані валідованого РНОКПП.

Додаткова ідентифікація документа, що посвідчує особу, не зможе підтвердити чи спростувати, що це співставлена картка особи.

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П4.4 або Ф4.4».

До листа додаються: сканкопії (фото) документа про освіту (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером та ким видано документ), або скановану копію паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм - з двох сторін, та скріншот з помилкою. У разі, якщо була зміна ПІБ, додайте скановану копію документа про зміну ПІБ (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа варто вказувати контактний номер телефону.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє щодо можливості створення електронного кабінету.

Помилка П4.5 або Ф4.5

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: в ЄДЕБО відсутні дані для однозначної ідентифікації особи без сертифікату НМТ (ЗНО). Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до порядку, визначеному в Інструкції помилки П4.5 або Ф4.5».

Особа реєструється без сертифікатів НМТ (ЗНО). Не існує картки фізичної особи в ЄДЕБО, що має вказаний документ про освіту, не існує картки фізичної особи з вказаними в документі про освіту ПІБ та датою народження, та ще й в записі ІВС «Освіта» не вказано документ, що посвідчує особу, нема валідованого РНОКПП, тому неможливо провести додаткову ідентифікацію.

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П4.5 або Ф4.5».

До листа додаються: сканкопії (фото) документа про освіту (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером), скановану копію паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм надаєте з двох сторін), сканкопії (фото) РНОКПП (ідентифікаційний код) та скріншот з помилкою. У тексті листа варто вказувати контактний номер телефону.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє щодо можливості створення електронного кабінету.

Помилка П4.6.1 або Ф4.6.1

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО є розбіжності з вказаними даними додаткової ідентифікації. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до порядку, визначеному в Інструкції помилки П4.6.1 або Ф4.6.1».

Особа реєструється без сертифікатів НМТ (ЗНО). Не існує картки фізичної особи, що має вказаний документ про освіту, при цьому існує хоча б одна картка з ПІБ та датою народження з документа про освіту, в цій картці внесено документ, що посвідчує особу з документа про освіту або валідований РНОКПП, але ані номер документа, що посвідчує особу, ані РНОКПП не підтверджено додатковою ідентифікацією.

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П4.6.1 або Ф4.6.1».

До листа додаються: сканкопії (фото) документа про освіту (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером), або скановану копію паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм надаєте з двох сторін, сканкопії (фото) РНОКПП (ідентифікаційний код) та скріншот з помилкою. У разі, якщо була зміна ПІБ додайте скановану копію документа про зміну ПІБ (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа варто вказувати контактний номер телефону.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє щодо можливості створення електронного кабінету.

Помилка П4.6.2 або Ф4.6.2

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО є розбіжності з вказаними даними додаткової ідентифікації. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до порядку, визначеному в Інструкції помилки П4.6.2 або Ф4.6.2».

Особа реєструється без сертифікатів НМТ (ЗНО). Не існує картки фізичної особи, що має вказаний документ про освіту, при цьому існує хоча б одна картка з ПІБ та датою народження з документа про освіту, але вступником не підтверджено додатковою ідентифікацією документ, що посвідчує особу, або валідований РНОКПП такої картки.

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П4.6.2 або Ф4.6.2».

До листа додаються: сканкопії (фото) документа про освіту (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером), або скановану копію паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм надаєте з двох сторін), сканкопії (фото) РНОКПП (ідентифікаційний код) та скріншот з помилкою. У разі, якщо була зміна ПІБ додайте скановану копію документа про зміну ПІБ (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа варто вказувати контактний номер телефону.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє щодо можливості створення електронного кабінету.

Помилка П4.6.3 або Ф4.6.3

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО є розбіжності з вказаними даними додаткової ідентифікації. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до порядку, визначеному в Інструкції помилки П4.6.3 або Ф4.6.3».

Особа реєструється без сертифікатів НМТ (ЗНО). Не існує картки фізичної особи, що має вказаний документ про освіту, при цьому також не існує карток з ПІБ та датою народження і документа про освіту, тож очікується підтвердження документа, що посвідчує особу або валідованого РНОКПП із запису ІВС «Освіта», але вступником додатковою ідентифікацією його не підтверджено. Цей випадок може бути основним випадком «помилки вводу даних» для більшої частини вступників без НМТ (ЗНО).

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи

(vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П4.6.3 або Ф4.6.3».

До листа додаються: сканкопії (фото) документа про освіту (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером), або скановану копію паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм надаєте з двох сторін, сканкопії (фото) РНОКПП (ідентифікаційний код) та скріншот з помилкою. У разі, якщо була зміна ПІБ додайте скановану копію документа про зміну ПІБ (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа варто вказувати контактний номер телефону.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє щодо можливості створення електронного кабінету.

Помилка П4.6.4 або Ф4.6.4

Текст помилки: «Помилка при реєстрації: в ЄДЕБО існує особа, що має ваші ПІБ та дату народження, але інший документ про освіту, що перешкоджає можливості однозначної ідентифікації особи. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до порядку, визначеному в Інструкції ЕК у разі помилки П4.6.4 або Ф4.6.4».

Особа реєструється без сертифікатів НМТ (ЗНО). Не існує картки фізичної особи, що має вказаний документ про освіту, при цьому також існує хоча б одна картка з ПІБ та датою народження з документа про освіту, але вона була створена реєстрацією кабінету вступника за іншим документом про освіту.

Порядок дій:

Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи (vstup@inforesurs.gov.ua) лист з темою: «Помилка при реєстрації П4.6.4 або Ф4.6.4».

До листа додаються: сканкопії (фото) документа про освіту (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером), або скановану копію паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм - з двох сторін, сканкопії (фото) РНОКПП (ідентифікаційний код) та скріншот з помилкою. У разі, якщо була зміна ПІБ додайте скановану копію документа про зміну ПІБ (свідоцтво про шлюб, рішення суду, свідоцтво про зміну імені тощо). У тексті листа варто вказувати контактний номер телефону.

За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє щодо можливості створення електронного кабінету.

За матеріалами державного підприємства "Інфоресурс". 

Джерело:

Вподобайкі:

0
1
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: