Створення ментальних карт за допомогою штучного інтелекту (Chatmind)

Створення ментальних карт за допомогою штучного інтелекту (Chatmind)
Дата: 25.09.2023

Ментальна карта (інші назви: інтелект-карта, карта пам'яті, карта розуму, карта знань) є технологією зображення інформації у графічному вигляді, що використовується для мозкового штурму, творчого мислення, розв'язання проблем, організації та фіксації ідей, упорядкування інформації тощо.

Ментальна карта - це графічний організатор думок, ідей, концепцій та інформації. Вона відображає спрощений і візуальний зразок зв'язків і міжзв'язків між різними елементами ідей або теми. Ментальна карта може бути створена вручну на папері або за допомогою спеціального програмного забезпечення.

Основні характеристики ментальних карт включають:

Центральна тема або ідея:

Центральний вузол або слово розміщується у середині ментальної карти і відображає основну тему або ідею, навколо якої будуть розміщені інші елементи.

Гілки і гілочки:

Від центральної теми виходять гілки, які представляють підтеми або асоціації до основної ідеї. Гілки можуть розгалужуватися на додаткові гілочки, уточнюючи і розгортаючи ідеї далі.

Слова та малюнки: 

Ментальні карти можуть містити як текстові описи, так і малюнки, схеми, символи або інші візуальні елементи, що допомагають краще зрозуміти зв'язки між ідеями.

Кольори та розміри: 

Застосування кольорів та різних розмірів елементів може надати ментальній карті більше семантичного значення та інформації.

Логічна структура:

Ментальні карти допомагають візуалізувати логічну структуру інформації та допомагають у визначенні важливих пунктів і підпорядкуванні деталей.

Штучний інтелект може створювати ментальні карти, не завжди це досить добре структуровані карти, але можна створити проблемне питання: Що можна змінити у ментальній карті, що створив штучний інтелект.

Ресурс: https://chatmind.tech/

На день у безкоштовній версії надається 1 кредит, це приблизно 4 ментальних карти, які неможна редагувати.

Приклади:

Механічний рух

Незалежна Україна

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

максим

я маю скласти ушколу презентації

марія

Ментальна картка на тему "Шістдесятництво "

Станіслав

Зробити ментальну карту "Лувр"

В'ячеслав

зробити ментальну карту Винаходи ХХ століття, які скоротили відстані та змінили світ Дуже треба

Дарʼя

Зроби ментальну карту на тему життя та творчість Олександра Олеся

Андрій

Зроби ментальну карту на тему: "Ментальні карти"

Додати коментар

Новини:

Поділитися: