VI Всеукраїнський конкурс есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко»

VI Всеукраїнський конкурс есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко»
Конкурси
Дата: 15.01.2024

Конкурс триватиме з 04 січня до 09 березня 2024 року. До розгляду в Конкурсі приймаються есе учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти, здобувачів фахової передвищої освіти, здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти, здобувачів вищої освіти.

На Конкурс приймаються творчі роботи в жанрі есе, що розкривають тему конкурсу і є самостійним, особистісним осмисленням постаті митця, значення його творчої спадщини в житті конкурсанта чи українського народу в цілому.

Етапи проведення конкурсу:

1. До 17:00 11 лютого 2024 року претенденти на участь у Конкурсі мають зареєструватись та завантажити Есе в електронному вигляді (у форматі doc. або docx.) разом із супровідним листом за посиланням: https://forms.gle/zVdhPSePL4L2zoGY9

2. З 12 лютого по 03 березня 2024 року – оцінювання творів конкурсною комісією (журі).

3. 09 березня 2024 року – оприлюднення результатів конкурсу на сайті ГО «Інноваційні обрії України».

Лист Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України від 27.12.2023 № 21/08-2257 «Про організацію та проведення VI Всеукраїнського конкурсу есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко»

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Діхтярь Єлисей

Добрий день. До завершення Конкурсу 2 години, але у анкеті на завантажується файл есе і супровідного листа. Прошу за можливості виправити таку проблему.

Наталія Савчук

Прошу продовження терміну реєстрації хоч на годину.

Таїсія

Чи можна ще зареєструватися й надіслати роботу?

Ірина

Коли будуть доступні дипломи переможців?

Тетяна

Підкажіть, будь ласка, чи будуть цього року подяки учасникам конкурсу? Чекаю зворотній зв'язок, бо ніде не можу знайти контакти організаторів конкурсу. Дякую.

Додати коментар

Новини:

Поділитися: