Запрошуємо вчителів взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «Урок з екологічного маркування»

Запрошуємо вчителів взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «Урок з екологічного маркування»
Конкурси
Дата: 16.10.2024

10 жовтня 2024 року – Всесвітній день  екологічного маркування. До цієї події Міндовкілля спільно з ВГО «Жива планета» та Міносвіти оголошують початок проведення конкурсу «Урок з екологічного маркування» серед вчителів України.

«Урок з екологічного маркування» – це національний конкурс створений для підтримки творчої праці вчителів, популяризації їх педагогічних здобутків із формування екологічної компетентності учнів на тему «Екологічне маркування».

Хто може взяти участь: педагоги загальноосвітніх навчальних закладів та гуртків – громадяни України незалежно від освіти, фаху, стажу і віку, які вчасно виконали конкурсне завдання і подали його опис на розгляд Конкурсної Комісії.

Детальні умови конкурсу ви можете знайти на освітній платформі «Екологічна безпека та сталий розвиток» у розділі Урок з екологічного маркування.

Завдання потрібно виконати – до 15 грудня 2024 року.

Від учасників конкурсу – вчителів очікується активне залучення учнів до теми екологічного маркування. Реалізовані заходи мають не лише поширювати знання про екологічне маркування, а й сприяти формуванню в учнів практичних навичок сталого споживання та екологічної відповідальності.

Преміальний фонд для переможців Конкурсу в розмірі 80 000 грн – забезпечує ВГО «Жива планета». Кращі роботи фіналістів та переможців Конкурсу будуть опубліковані в методичному посібнику «Урок екологічного маркування». Урочисте вручення премій, призів і  дипломів відбудеться у січні 2025 року.

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: