Всеукраїнський літературно-мистецький конкурс для дітей та молоді «СИЛЬНІ ДУХОМ IN-UA»

Всеукраїнський літературно-мистецький конкурс для дітей та молоді «СИЛЬНІ ДУХОМ IN-UA»
Конкурси
Дата: 15.07.2024

Проєкт “Сильні духом IN-UA” є продовженням реалізованого в 2023 році концептуального творчого проєкту «УСПІХ УСУПЕРЕЧ», під час якого була створена перша в Україні мотиваційна книжка про успіх по-українські та успішних українців з історії та сучасності, написана юними авторами.

В ньому взяли участь більше трьохсот юних авторів, роботи яких увійшли до першої в Україні книжки про успіх по-українськи та успішних українців https://uspikhusuperech.com.ua/konkurs-uspikh-usuperech/tvorchi-roboti/

У цьому році проєкт продовжується, але має інклюзивне спрямування. Його мета – залучити зростаюче покоління українців до творчості й осмислення важливості долання труднощів на шляху до самореалізації та успіху на основі позитивних життєвих прикладів українців з інвалідністю та постраждалих від війни.

В рамках цьогорічного проєкту від 05 липня до 15 серпня проводиться літературно-мистецький конкурс для дітей та молоді до 19 років «Сильні духом IN-UA». Творчі роботи юних літераторів увійдуть до збірки «Сильні духом». Книга-каталог дитячої творчості буде створена у декількох форматах задля її широкого поширення: видана лімітованим виданням, як e-Book з текстовими, а також діджиталізованими аудіо- та відеоматеріалами, а також у форматі аудіокниги.

Проєкт передбачає одночасно пошук і промоцію талановитих юних особистостей, у тому числі серед дітей та молоді з інвалідністю та/або постраждалих від війни, а також використання процесу творчості для психологічної допомоги українським дітям, підліткам та молоді, які перебувають під час війни у складному емоційному стані.

ПОЛОЖЕННЯ Всеукраїнського літературно-мистецького конкурсу для дітей та молоді «СИЛЬНІ ДУХОМ IN-UA»

Вподобайкі:

1
0
0
0
1

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: