120 тисяч українців уже ознайомилися з освітніми матеріалами «Оновленої інформатики — ІТ-студії»

120 тисяч українців уже ознайомилися з освітніми матеріалами «Оновленої інформатики — ІТ-студії»
Дата: 27.01.2024

Цей проєкт презентували торік у вересні, щоб переосмислити інформатику як шкільний предмет та надати дітям більше можливостей для розвитку. Тепер учні можуть вивчати у школах принципи програмування та навіть знайомитися з програмами для генерації складних персонажів комп'ютерних ігор. 

Учителі мають можливість використовувати в навчанні гнучкі та адаптивні освітні ресурси, інтерактивні вправи з цифрової грамотності, медіатворчості, аналізу даних, штучного інтелекту та програмування. 

Крім цього, в окремих електронних кабінетах учителі можуть ставити учням персональні завдання відповідно до їхньої успішності, а батьки — бачити оцінки дітей у реальному часі. 

📌 Заклади освіти можуть поліпшити підхід до викладання інформатики завдяки матеріалам, що за покликанням: https://it-osvita.diia.gov.ua/.

Долучайтеся!

Джерело:

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Олександра

Добрий день. Завантажила it-osvita на мобільний телефон. Який наступний крок. Бо в мене тільки різноманітні приложение- сканер, і тому подібне. Кошти в розмірі 1,25$ знялись. Ця платформа діє тільки в програмі Дія?

Додати коментар

Новини:

Поділитися: