Бібліотека цифрових ресурсів для підготовки до НМТ з історії України

Бібліотека цифрових ресурсів для підготовки до НМТ з історії України
Дата: 03.04.2024

Автор: Олексій Діденко

Напевно кожен вчитель історії замислюється над тим як підготувати своїх учнів до НМТ якісно та ефективно, пропоную добірку, яка допоможе в реалізації цієї місії.

📌 ЗНО-ОНЛАЙН — зручний ресурс для тестування по темах НТМ та ЗНО з історії України і не тільки. Ви отримуєте велику кількість завдань різного типу по окремих темах. Якщо Ви зареєструєтесь отримаєте можливість читати коментарі до завдань, які пояснять вам де Ви зробили помилку. Досить зручна інфографіка після проходження тесту, що дає можливість якісно проаналізувати результат.

📌 ІСТОРІЯ УКРАЇНИ В ІСТОРІЯХ - спецпроєкт від EDERA та ОСВІТОРІЯ. Повний курс підготовки до ЗНО містить карти (з дещо незвичним дизайном), графічний матеріал, аудіо лекції, відео (майже до всіх тем), тести для самоперевірки, повністю безкоштовний. Особливість полягає в тому, що у вас є дві платформи для проходження (ILearn від ОСВІТОРІЯ та окрема платформа від EDERA) які відрізняються за принципом роботи з матеріалом оберіть ту, що Вам більше підходить.

📌 ЛЬВІВСЬКИЙ РЦОЯО - містить декілька типів ресурсів: матеріали що допоможуть у підготовці до НМТ (основні дати, пам’ятки та персоналії), окремий сайт з тестами та тренажерами та генератор тестів (обираєте тему отримуєте 15 тестових завдань різного типу).

📌 ЦЕЙ ДЕНЬ В ІСТОРІЇ - дуже цікавий сайт для тих хто любить історію. Є окремий розділ з тестами (величезна кількість) по темах НМТ та ЗНО.

📌 WWW.PROUKRHISTORY.COM.UA - чудовий ресурс для роботи з графічними матеріалами до тем НМТ з історії України.

Маю надію що ресурси представлені в добірці стали корисними для вас та допоможуть вам у вашій роботі, зроблять її ефективнішою та легшою.

 

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: