Методичний кейс: Технології 7 клас НУШ

Методичний кейс: Технології 7 клас НУШ
Дата: 27.08.2024

Автор: Элла Данилина

Вітаю вас, шановні колеги та колежанки!

Ще зовсім нещодавно ми й уявити собі не могли, що нам доведеться працювати у Новій українській школі. Ми були збентежені, адже розпочинати щось нове завжди є непростою справою. Минуло вже два роки. Сьогодні, завдячуючи плідній роботі великої освітянської спільноти, ми стали продюсерами своїх творінь, які широко застосовуються в роботі з нашими учнями. Ми точно знаємо, що ⬇️

Нова українська школа - це:

✔ Свобода спілкування

✔ Інтерактивність

✔ Використання новітніх освітніх технологій

✔ Екосвідомість

✔ Широке просвітництво

З нового навчального року Нова українська школа йде в 7 клас. З радістю ділюся з вами новим методичним кейсом для викладання технології в 7 класі згідно з вимогами Нової української школи (НУШ). Що покласти вчителю в цей кейс⁉️

📌Сучасні методики викладання – інтерактивні заняття, які допоможуть учням краще зрозуміти матеріал, формувати критичне та креативне мислення.

📌 Практичні завдання – завдання, спрямовані на розвиток інтересів і розкриття здібностей учнів у технічній та художній творчості, формування ключових компетентностей та їх проєктно-технологічної культури.

📌Дидактичні матеріали – зручні та зрозумілі матеріали для учнів та вчителів, які допоможуть організувати навчальний процес на уроках технології у процесі поетапного створення особистісно й соціально значущих виробів через педагогіку партнерства.

📌Креативні проєкти – завдання, які стимулюють творче мислення та інноваційний підхід до вирішення проблем згідно обраної теми проєктної діяльності, реалізовуючи проєкти із запропонованого в модельних програмах переліку технологій, адаптуючи їх на вибір до потреб учнівства.

📌 Інструменти для оцінювання – чіткі критерії та інструменти для об’єктивного оцінювання знань та практичних навичок учнів, зовнішніх й внутрішніх освітніх продуктів, формувальне та підсумкове оцінювання зорієнтовані на виявлення й коригування навчального поступу учнів у досягненні очікуваних результатів навчання.

Цей методичний кейс https://drive.google.com/file/d/1fd6Dnw1fYIzxn7Rn_LH7D6VjE53kVcHA/view?usp=sharing розроблений з урахуванням останніх тенденцій в освіті та потреб сучасних здобувачів освіти. Сподіваюсь, що він стане в нагоді кожному вчителю технології і допоможе зробити уроки більш цікавими та продуктивними.

Вподобайкі:

0
1
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: