Методичні матеріали «Організація та проведення атестації педагогічних працівників у закладах освіти» від Київського ОІПОПК

Методичні матеріали «Організація та проведення атестації педагогічних працівників у закладах освіти» від Київського ОІПОПК

Інформуємо про лист КНЗ КОР “Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів” від 18.09.2023 № 01-13/843, у якому уміщено  методичні матеріали «Організація та проведення атестації педагогічних працівників у закладах освіти», розроблені відповідно до:

✔ Закону України «Про освіту» (ст. 59),

✔ Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом МОН України від 09.09.2022 №805 «Про затвердження  Положення про атестацію педагогічних працівників», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 21.12. 2022 за №1649/38985,

✔ постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 800 «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників» (зі змінами від 27.12.2019 №1133).

Матеріали надіслано для використання у практичній діяльності.

У рекомендаційних матеріалах запропоновано циклограму проведення атестації педагогічних працівників, наведено перелік посад педагогічних та науково-педагогічних працівників.

Визначено й охарактеризовано склад та повноваження атестаційних комісій, повноваження голови та секретаря атестаційної комісії, загальні питання проведення атестації та специфічні особливості атестації педагогічних працівників, вимоги до освітнього/освітньо-кваліфікаційного рівня та педагогічного стажу для присвоєння кваліфікаційних категорій, особливості присвоєння (підтвердження) педагогічних звань. Роз’яснено  механізм оскарження рішень атестаційних комісій.

Матеріали підготувала Галашевська Світлана Вікторівна, завідувач відділу координації методичної роботи та неперервної педагогічної освіти КНЗ КОР “Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів”.

Методичні матеріали «Організація та проведення атестації педагогічних працівників у закладах освіти» (ЗАВАНТАЖИТИ)

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: