Програма заходів до Тижня заощаджень 2024

Програма заходів до Тижня заощаджень 2024
Дата: 16.10.2024

Друзі та колеги!

Маємо для вас чудові новини! У жовтні 2024 року Всесвітньому дню заощаджень виповнюється 100 років! З нагоди відзначення цієї дати Національний банк України з 28 жовтня до 01 листопада 2024 року запрошує дошкільнят, учнів, студентів та педагогів, а також усіх бажаючих долучитися до проведення Тижня заощаджень

Основною метою Всесвітнього дня заощаджень є просування ідеї зберігання коштів та підвищення рівня фінансової грамотності.

Тема Тижня заощаджень 2024: “Бюджет – моя головна смартзвичка”. Кожен день буде наповнений практичними заняттями та корисними порадами, які допоможуть вам стати впевненішими у своєму майбутньому. Протягом тижня ми будемо вчитися складати бюджет, практикуватися вести облік витрат та спробуємо створити власний фінансовий план, дізнаємося про ухвалення доцільних фінансових рішень, а також торкнемося таємниць давніх скарбів і поговоримо про витоки історії заощаджень. Участь у заходах стане чудовою можливістю не лише поліпшити свої знання з фінансової грамотності, але й отримати задоволення від навчання та спілкування.

Сьогодні ми розпочинаємо реєстрацію на онлайн-заходи від експертів Національного банку та Музею грошей:

• вебінар “Таємниця давніх скарбів – витоки історії заощадження” для учнів середніх, старших класів та студентів; 

• вебінар “Кишенькові гроші та бюджет: від бажань до досягнень” для учнів середніх та старших класів;

• практичний воркшоп “Мій фінансовий план” для дорослих, студентів та освітян.

Детальніше ознайомитися з програмою заходів можна за посиланням.

Щоб зареєструватися на обрані заходи, клікайте на назву заходу у програмі. Зареєструватися також можна, скориставшись календарем на сайті Центру фінансових знань “Талан”.

Національний банк запланував проведення цікавих конкурсів для дошкільнят, учнів та студентів. Про них ми розповімо згодом. Тож стежте за новинами на сайті та у соціальних мережах: 

- сторінка у фейсбуці;

- телеграм-канал “ТАЛАН”;

- вайбер-спільнота “Finlit” для освітян.

Джерело:

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: