Школярі Києва зможуть анонімно повідомити про булінг

Школярі Києва зможуть анонімно повідомити про булінг
Дата: 24.04.2024

Три навчальні заклади у Голосіївському районі стали учасниками пілотного проєкту, що впроваджує міжнародні стандарти захисту прав дитини. Про це повідомив Дмитро Калініченко, депутат Київської міської ради від фракції «УДАР».

«Захист прав дітей є ключовим аспектом розвитку суспільства. Зараз ми здійснюємо перші, але важливі кроки, спрямовані на ефективний захист дітей та надання їм можливості бути почутими. Ми працюємо над створенням найбільш зручних механізмів обміну інформацією, а першим кроком стала розробка спеціалізованого Telegram чат-бота з питань запобігання та протидії насильству», — зазначив Дмитро Калініченко.

Він також додав, що мета проєкту — надання допомоги та захисту дітям, дозволяючи їм анонімно повідомляти про випадки насильства, булінгу та вживання наркотиків.

Учасники пілотного проєкту обговорили найбільш ефективні методи координації та співпраці всіх зацікавлених сторін. Впродовж наступних місяців вони будуть працювати над пропозиціями щодо вдосконалення даної ініціативи та її адаптації до сучасних умов.

Джерело:

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: