4 тести на 200 балів: учениця житомирського ліцею Софія Тарнавська склала НМТ без жодної помилки та отримала 800 балів

4 тести на 200 балів: учениця житомирського ліцею Софія Тарнавська склала НМТ без жодної помилки та отримала 800 балів
Дата: 13.07.2024

Учениця житомирського ліцею №23 Софія Тарнавська склала національний мультипредметний тест без жодної помилки та отримала максимальні 800 балів.

Про це повідомив Департамент освіти Житомира.

У повідомленні йдеться, що такий результат є єдиним у Житомирській міській територіальній громаді.

У коментарі Суспільному Софія Тарнавська розповіла про секрет свого успіху.

"На мою думку, найбільше мені допомогла систематичність в моїй підготовці. Готуватися я почала з минулого літа. Не займаючись з репетиторами, звичайно, іноді після довгого і виснажливого дня в школі складно було налаштуватися працювати ще й додатково заради підготовки до національного мультипредметного тесту. Однак це зробило мене ще більш дисциплінованою, допомогло фокусуватися навіть на віддалених цілях. Я вважаю, що досвід підготовки до тесту зможе допомогти мені і в подальшому житті", — сказала Софія.

4 тести на 200 балів: учениця житомирського ліцею Софія Тарнавська склала НМТ без жодної помилки та отримала 800 балів

За словами випускниці, 200 балів ніколи не були її головною метою.

"Я просто підійшла до тесту як до можливості довести собі, що за бажанням я здатна досягнути і максимального результату. Вже навесні я знала, що матиму задовільні для моєї подальшої академічної стежки результати. На пробних НМТ кілька разів набирала 200 балів з різних предметів. Тож в переддень мого тесту просто спробувала себе ментально налаштувати на те, що, якщо захочу, то напишу на 200 і все. Звичайно ж, не можу сказати, що результати були цілком очікувані: в останньому блоці я вже почала істотно хвилюватися", — розповіла Софія Тарнавська.

Їй вдалося скласти всі 4 тести на 200 балів.

"Коли дізналася про результат, то була просто задоволена собою і щаслива, що вже незабаром зможу розпочати нову главу в книзі моєї життєвої стежки — університетське життя. Хочу надалі продовжувати розвиватися в академічному та науковому напрямках. Планую здобути ступінь магістра, а далі, можливо, — докторантура. Цікавлюся дослідженнями в сфері біохімії та біофізики", — сказала випускниця 23 ліцею.

Софія Тарнавська планує вступати до одного з вищих навчальних закладів Польщі.

Джерело:

Вподобайкі:

1
1
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: