Освітян запрошують долучитися до вебінару «Teachers2IT: корисні особливості Canva для вчителів»

Освітян запрошують долучитися до вебінару «Teachers2IT: корисні особливості Canva для вчителів»
Дата: 16.10.2024

Втомила сіра буденність і нудні шаблонні презентації в PowerPoint? Kharkiv IT Cluster пропонує вчителям зробити свої робочі будні яскравішими й дещо простішими!

Запрошуємо освітян долучитися до вебінару «Teachers2IT: корисні особливості Canva для вчителів» від Kharkiv IT Cluster та IT-компанії GlobalLogic!👇

Коли? — 25 жовтня, о 17:00

Де? — Online, ZOOM

Спікерка: — Оксана Севрюкова, L&D спеціаліст компанії GlobalLogic.

РЕЄСТРАЦІЯ: https://forms.gle/nWKR4kFAqi295NRy7

Опануйте Canva вже зараз!

Протягом вебінару ви:

🔎дізнаєтеся, які інструменти пропонує Canva;

🔎 навчитеся використовувати їх для створення макетів зображень, відео та презентацій;

🔎 розробите шаблони, що стануть у пригоді при підготовці Ваших навчальних матеріалів.

Як Canva може допомогти вам?

✅ Швидке створення візуальних матеріалів: за допомогою готових шаблонів можна створювати презентації, інфографіку, робочі аркуші та плакати буквально за декілька хвилин.

✅ Креативність без меж: Canva пропонує тисячі ідей та інструментів для створення яскравих і привабливих матеріалів. Навіть якщо ви не дизайнер, ви легко створите матеріали, які виглядають професійно.

✅ Простота використання: інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, який не вимагає жодних технічних навичок. Просто перетягніть елементи на полотно — і все готово!

✅ Захопливі уроки: використовуючи Canva, ви створите інтерактивні, цікаві та візуально привабливі уроки, які захоплять увагу учнів.

Спрощуйте роботу та додавайте креативу за допомоги Canva і Kharkiv IT Cluster!

Довідка

Teachers2IT — проєкт, який реалізується Kharkiv IT Cluster спільно з Департаментом цифрової трансформації Харківської міської ради. У межах проєкту був створений клуб для вчителів математики й інформатики, які вдосконалюють свої цифрові навички й підвищують кваліфікацію за допомоги практичних вебінарів від спеціалістів провідних ІТ-компаній.

GlobalLogic — компанія з розробки цифрових продуктів, яка займається інтеграцією досвіду дизайну та комплексної інженерії, щоб допомогти клієнтам уявити потенціал та прискорити перехід до цифрового бізнесу завтрашнього дня.

Вподобайкі:

1
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: