Всеукраїнська тематична олімпіада з фізики «Радіоолімпіада»

Всеукраїнська тематична олімпіада з фізики «Радіоолімпіада»
Дата: 22.01.2024

Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна запрошує учнів 7-11 класів взяти участь у Всеукраїнській тематичній олімпіаді з фізики «Радіоолімпіада», що відбудеться 24 лютого 2024 року в форматі відеоконференції.

Для участі необхідно до 16 лютого 2024 року зареєструватися за покликанням: https://forms.gle/bt7nm93PHr8YzGLr9.

Олімпіада проводиться в форматі відеоконференції, на якій відбудеться знайомство школярів із сучасною радіофізикою та факультетом РБЕКС, буде оголошено та опубліковано завдання олімпіади. Після закінчення конференції учасники будуть мати час на розв’язання завдань Олімпіади.

Ви можете перевірити успішність реєстрації за допомогою посилання.

Для старшої групи (учні 10-11 класів та учні коледжів) буде запропоновано для розв’язання 5 цікавих задач радіофізичної тематики. Учасникам молодшої групи (учням 7-9 класів) слід проаналізувати захопливі радіофізичні ефекти та пояснити, яке відношення має кожний ефект до нашого факультету.

Всі учасники отримають електронні сертифікати про участь (за запитом можна отримати тверду копію), найкращі учасники отримають пам’ятні призи та подарунки разом із дипломами переможців. Керівники учасників (учителі), три або більше учнів яких надішлють роботи, отримають подяку від організаторів радіоолімпіади.

Детальна інформація:

✔ на сайті олімпіади: https://rbecs.karazin.ua/?page_id=6461&lang=ua;

✔ у листі ДНУ «ІМЗО» від 16.01.2024 № 21/08-95.

 

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: