Сертифікація - 2024. Самооцінювання учасником сертифікації власної педагогічної майстерності

Сертифікація - 2024. Самооцінювання учасником сертифікації власної педагогічної майстерності
Дата: 19.03.2024

До уваги учасників СЕРТИФІКАЦІЇ 2024 року! 

Після успішного проходження першого етапу кожен учасник сертифікації бере участь у другому її етапі – заповнює Анкету самооцінювання (здійснює самооцінювання власної педагогічної майстерності з формування в учнів ключових компетентностей і вмінь). 

Метою другого етапу є:

✅відстеження та оцінювання учасником сертифікації динаміки особистісного зростання й індивідуального розвитку;

✅ виявлення сильних і слабких сторін власної професійної діяльності;

✅ осмислення досягнутого та проєктування подальшого професійного вдосконалення.

Анкета містить твердження, зміст яких відповідає трудовим діям професійних компетентностей, визначених професійним стандартом за професіями «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти», «Вчитель закладу загальної середньої освіти», «Вчитель з початкової освіти (з дипломом молодшого спеціаліста)»: https://cutt.ly/AVcT5Ge.

Анкету потрібно заповнити протягом строку, що буде вказано в інформаційному повідомленні на офіційному вебсайті Служби в розділі «Сертифікація» (https://cutt.ly/UVcTSnw).

Алгоритм заповнення та надсилання Анкети подано в Методичних рекомендаціях щодо заповнення учасником сертифікації анкети самооцінювання власної педагогічної майстерності (https://cutt.ly/UVcTSnw). Для заповнення анкети самооцінювання Державною службою якості освіти використовується інформаційно-аналітична система EvaluEd, яка допоможе швидко опрацювати отримані дані та надіслати учаснику сертифікації візуалізовані результати.

Протягом 3-х робочих днів з моменту надсилання Анкети до Служби учасник сертифікації отримує візуалізацію Анкети у вигляді діаграм для проєктування програми власного професійного розвитку.

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: