У початковій школі відсутнє семестрове оцінювання

У початковій школі відсутнє семестрове оцінювання
Дата: 16.12.2023

Автор: Тетяна Гребенюк

Колеги,  бачу (читаю), що у багатьох школах дирекції  примушують вчителів початкових класів виставляти якісь  рівні за l семестр.

Оцей абзац (фото) є у нових методичних рекомендаціях від 12 вересня 2023 року. Він важливий!

Вкотре нагадую, що відповідно до Наказу №813 від 13.07.2021 р. , у початковій школі є лише ФОРМУВАЛЬНЕ ОЦІНЮВАННЯ та ПІДСУМКОВЕ ( РІЧНЕ)!!!

СЕМЕСТРОВОГО - НЕМА!

P.S. Вчимося читати, співставляти та розуміти важливі для нас документи)

І ще: методичні рекомендації щодо заповнення Класного журналу НУШ №1096 від 02.09.2020 є на рік старші )) від Наказу №813 ( від 13.07.2021 р.) Тому , виконуємо НЕ ВСЕ, що пише у Методичних рекомендаціях щодо ведення Класного журналу.

Вподобайкі:

2
0
0
0

Коментарі

Юрій

Згоден

Vira

Семестрове оцінювання учнів 1,2 класів є формувальне- сформовані чи не сформовані навички і відображається у класному журналі ,,галочкою",семестрове оцінювання учнів 3,4 класів є рівневе- високий, достатній, середній, початковий рівень, що і відображається у електронному класному журналі, як підсумкове оцінювання за семестр буквами В,Д,С,П.

Vira

У 3,4 класах семестрове оцінювання учнів може здійснюватися ,як вербально так і рівнево .Це питання, як оцінювати учнів за семестр, обговорюється та затверджується на педраді навчального закладу.

Євгенія

Згодна

Додати коментар

Новини:

Поділитися: