Відновлено ще дві школи пошкоджені внаслідок війни

Відновлено ще дві школи пошкоджені внаслідок війни
Дата: 23.11.2023

Масштабну відбудову ліцеїв №26 та №1 у Житомирі здійснили у межах проєкту «EU4UASchools: Build Back Better» який реалізується за сприяння ПРООН і фінансується Європейським Союзом. Спільними зусиллями ЄС, UNDP та Міністерства відновлення були відремонтовані приміщення і незабаром буде придбане необхідне шкільне обладнання.

«Послідовно працюємо над відновленням різних секторів інфраструктури – транспортної, енергетичної, житлової. Однією з важливих складових для повернення українців до гідного життя навіть в умовах війни є наявність сучасної і безпечної освітньої інфраструктури.

 За підтримки міжнародних партнерів маємо новий результат: завдяки відбудові ще двох шкіл понад 1000 учнів зможуть повернутися до навчання», – прокоментував Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

Під час робіт було замінено дах та вікна, проведено ремонт на горищі та в класах, усунені тріщини, а також встановлені відмостки, аби захистити фундамент будівлі від дощової води з даху.

Також учнів забезпечать партами, стільцями, дошками та книжковими шафами. 

 

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: