Всеукраїнський конкурс "Дідух - оберіг українського народу"

Всеукраїнський конкурс "Дідух - оберіг українського народу"
Конкурси
Дата: 20.09.2024

З метою громадянського виховання дітей та молоді, виховання шани та поваги до свого родоводу, а також популяризації і збереження Різдвяних традицій в Україні, як безцінної історичної спадщини і підтримки соціальної активності учнівської молоді та сприяння збереженню, а часом і відтворенню, зв'язків між поколіннями Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та громадська організація «Право Славія» проводять Всеукраїнський конкурс "Дідух - оберіг українського народу".

До участі в конкурсі запрошуються учні (вихованці) закладів загальної середньої та позашкільної освіти спільно зі своєю родиною.

До 10 листопада 2024 року подаються конкурсні роботи в оргкомітет на адресу: Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України, вул. Вишгородська, 19, м. Київ, 04074, або 252 відділення нової пошти з поміткою «Дідух» кур’єрською доставкою.

Найкращі роботи будуть демонструватись на Софіївській площі м. Києва з 25 по 30 грудня 2024 р., та в музеї Хліба НЕНЦ.

До кожної роботи має бути етикетка і паспорт з фото, де вказати прізвище ім’я по батькові авторів, вік, повна назва закладу освіти, район, область.

Інформація про підсумки Всеукраїнського конкурсу «Дідух – оберіг українського народу» буде розміщена на сайті НЕНЦ до 10 грудня 2024 року.

Координатори конкурсу: Федоров Валерій Євгенович (097) 230-83-42), Мосієнко Любов (093) 146-07-03, e-mail: mosienko@nenc.gov.ua

Умови проведення заочного Всеукраїнського родинного конкурсу «Дідух – оберіг українського народу» (завантажити)

 

Вподобайкі:

0
0
0
0
1

Коментарі

Лдмила

Що потрібно зробити, так і не зрозуміло! Як завжди- говорили, балакали, сіли і заплакали!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: