Лідерами за кількістю поданих заяв на вступ є університети Львова, Києва та Харкова

Лідерами за кількістю поданих заяв на вступ є університети Львова, Києва та Харкова
Вступ
Дата: 17.08.2024

В Україні триває вступна кампанія. Станом на сьогодні вже 201 тис. абітурієнтів вступило на бакалаврат у навчальні заклади вищої освіти (ЗВО). Лідерами за кількістю поданих заяв є університети Львова, Києва та Харкова,  —  розповіла членкиня парламентського Комітету з питань освіти, науки та інновацій Юлія Гришина.

«На першому місці за кількістю поданих заяв щодо вступу перебуває Львівський національний університет, на другому – КНУ ім. Шевченка, на третьому – Львівський політехнічний університет, на 4-мі – КПІ ім. Сікорського, на 5-му – Державний торговельно-економічний університет. Порівняно з попереднім роком п’ятірка лідерів не змінилася, вони просто дещо поміняли позиції», — зазначила народна депутатка.

Вона додала, що, окрім Києва та Львова, лідерство за кількістю заяв щодо вступу до ЗВО зберігає і Харків.

«Попри дуже складні умови роботи навчальні заклади вищої освіти Харківщини зберігають лідерство за кількістю поданих заяв. Тож словосполучення «незламна Харківщина» підтверджується й у сфері освіти. Я дякую всім освітянам, які продовжують працювати і в умовах повномасштабного вторгнення зберігають нашу систему освіти», —підсумувала Юлія Гришина.

Джерело:

Вподобайкі:

0
2
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: