Вподобайкі:

1
1
0
2
6

Коментарі

Наталія

Ви говорите, що це зроблено для того, щоб більше приділити увагу дитині. А нічого, що такі основні предмети як письмо, англійська вже не поділяться на дві групи. Тобто, раніше в групі було 14 дітей, а тепер 24. І це тоді, коли прийняли закон про укр і англ мови....Отже більше уваги буде приділятися на фізкультурі, музиці.....Круто. А на укр, англ, інформатиці навпаки....У вас у голові мозок присутній? Я дуже сумніваюся

Учитель теж

Інформатика ділиться при 24. За решту згодна...

Лілі

24 учні- то круто, а при переході з 4 класу в п'ятий, де взяти одразу 6 учнів, щоб стало 30? Про це хтось думав? Чи вони впадуть з неба? А потім будемо зливати класи по 50 учнів. Супер!!!

Вчитель анг.мови

Як можна навчити англ.мові при такій напов-ті в групі ???Той , хто це придумав , сам працював в таких умовах ? Вже так знущатись над вчите-лем за цей ненормований копійчаний труд 24 /7 -нічого кращого реформатори не могли і придумати. А потім говоримо про "професійне вигорання ". То створіть оптимальні умови для покращення , щоб досвідчені вчителі не тікали із школи , а молоді спеціалісти доходили туди. Бо з таким відношенням нікому там буде скоро працю-вати. Вже зробили електронні журнали , де оцінка на оцінці - цифрова і рівнева , поки оформиш за чверть і за рік , то розумієш , що робота бухгал-тера тобі вже не така страшна. А ці всі звіти , які обіцяли зменшити .Якщо ми ідемо в Європу , то поцікавтесь , що там вимагають від учителя , а не тягніть за собою пострадянську бюрократичну підзвітність.

Руслан

Тяжко буде у 5-х клас ще знайти 3 учні для поділу на мови. Можливо переглянути поділ у початкових класах? Зробити при наявності у класі не менше 24 учні.

Додати коментар

Новини:

Поділитися: